20 januari, 2009

Ser fram emot boken Sanningen om Sanningen om Mia

När Liza Marklund skrev sin bok om ""Mia" trodde hon nog att undertiteln stämde. När Mia själv kom med sin Hemlighet var det säkerligen hennes sanning. Precis som nästa modiga författare, Monica Antonsson, som skrivit Gömda, sanningen om "Mia".
Nu ser vi fram emot i sommar när boken om Sanningen om Sanningen om Gömda borde komma. Det finns absolut vinklar som inte är avslöjade och ytterligare försäljningssuccéer att krama ur den här historien. Kanske den eventuellt ohotade sonen Anders kunde komma med ett avslöjande om hur det verkligen gått till.
En riktig debatt där många människor tycker olika om en moralisk fråga som sanningen är alltid upplyftande. Det gäller att hålla liv i den.

1 kommentar:

  1. Vi är nog många som ser fram emot sanningen om sanningen... Och Anders berättelse som är "sanningen" från hans pespektiv.

    Om jag någon gång skiver en bok får det bli "bygger på en verklig händelse" så kanske,men bara kanske man undslipper att bli hudflängd om någon annan kommer och bär på en annan sanning.

    SvaraRadera